MENU

Avioliittoon Valmennuskurssi

Lähisuhteessa eläminen on toisinaan haastavaa. Hiljaisia tai riitaisia viileitä kausia kohtaa parisuhteessaan jokainen. Vaikeat hetket eivät automaattisesti tarkoita parisuhdekriisiä, mutta vaikeuksiin kannattaa hakea apua ajoissa. Missä vaiheessa ja mistä parisuhteeseen kannattaa hakea apua?

Parhaimmillaan parisuhde tukee ja lisää suhteen osapuolten hyvinvointia. Parisuhde tarvitsee kuitenkin huoltoa ja hoitoa: kuten huollamme autoamme, kaipaa myös parisuhde huoltoa ja katsastushetkiä. Puolisolle voi esittää esimerkiksi seuraavat kysymykset: Oletko kanssani onnellinen? Mitä kaipaat? Mitä tarvitset, että olet kanssani onnellinen? Nämä kysymykset on hyvä kysyä myös itseltään. Mikäli motivaatiota tai innostusta parisuhteen hoitoon ei ole – on aika pysähtyä!

Kurssikatsaus:

Tämä yhden päivän kurssi tutkii hurskaan puolison ominaisuuksia, miten ja mistä etsiä yhteensopivaa puolisoa, miten tutkia ja käsitellä asianmukaista ehdotusta. Kurssi tarkastelee myös miten tehdä avioliittoja sujuvasti ja kustannustehokkaasti sekä käsittelyn asianmukaisesti kulttuurista ja uskonnollisista ristiriidoista avioliitossa ja perhe-elämän yhteydessä.

Comments are closed.